Afhaalweekends op 1-2 mei en weekend Moederdag op 8-9 mei

 

Afhaling van gerechten gebeuren op:

zaterdag tussen 15u en 18u

zondag tussen 10u en 12u

 

Menu

 

 

Asperges op Vlaamse wijze met gemarineerde zalm

of

Slaatje met asperges, garnalen, huisgemaakte gravad lax zalm,

yoghurtdressing en broodcroutons

of

Aspergesoepje met basilicumolie en tartaar van langoustines

 

—–

 

Parelhoenfilet met dragonsaus

of

Speenvarken koteletjes met graanmosterdsaus

met

Ratatouille van voorjaarsgroentjes

en

gepofte aardappel met lente uitjes en chorizo of peterselie aardappelen

 

—–

 

Panna cotta met witte chocolade en aardbeien

of

Rabarber crumble met slagroom en vanille roomijs

 

 

 

Kostprijs menu à 45.00 € pp.

 

Bij alle voorgerechtjes is er brood en boter inbegrepen

 

 

Reserveren kan enkel per mail naar info@denhazelaar.be of telefonisch 09/3553746

Betaling enkel cash of via overschrijving.

 

Het Hazelaar team